team_image
World of Coffee

V60
Μέθοδος pour-over

Το V60 εφευρέθηκε στη δεκαετία του 1950 από την ιαπωνική εταιρεία Hario. Η μέθοδος πήρε το
όνομά της από τη γωνία 60 μοιρών του αντίστοιχου κωνικού σχήματος. Με αυτό το σύστημα
μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ισορροπημένο γευστικό αποτέλεσμα καφέ, με επίγευση που
διαρκεί, αφήνοντας μία πολύ ευχάριστη αίσθηση στον ουρανίσκο.


Θερμοκρασία: 96+ βαθμούς Κελσίου
Βαθμός άλεσης: μεσαίο
Συνταγή εκχύλισης: 18gr φρέσκος αλεσμένος καφές – 300ml μεταλλικό νερό με περίπου 110 – 140
tds συνολική σκληρότητα
Χρόνος εκχύλισης: 2-4 λεπτά